Bir fincan kahve ile başlayan eşsiz bir hikayeye,
Kendine doğru bir yolculuğa davetlisin.
Her yudumda duyularını keşfet, zamanı dondur ve anın tadını çıkar.
Hayatı, kahvenin en saf haliyle derinlemesine deneyimle.
Deal kahve deneyim seti, sadece bir keyif değil, ruhuna dokunan bir serüvendir.
Özenle seçilmiş çekirdeklerle her yudumda fısıldayan benzersiz notları hisset...
Her fincan, seni günlük hayatın ötesine, kendi hikayenin kalbine taşıyan bir davettir.
Saklı duyguları uyandır, kendini yeniden keşfetmenin kapılarını arala...
Voyage within,
Discover senses,
Enjoy life,
Experience coffee.
Deal __ Taste the Story.
Setin içerisinde birbirinden farklı güzellikte 12 adet 50gr kahve mevcuttur.
DENEYİM SETİ İÇERİSİNDEKİ KAHVELER
FRESH CHERRY
Siyah Frenk Üzümü, Liçi, Vişne
Ülke: Endonezya
Tür: Red Caturra ve Lini S -795
İşleme Yöntemi: Carbonic Maceration
Yükseklik: 1500-1800m
Cupping Puanı: 88
DIAFANOR RUIZ
Böğürtlen, Mürdüm Eriği, Kiraz
Ülke: Kolombiya
Tür: Castillo
İşleme Yöntemi: Naturel
Yükseklik: 1900-2000m
Cupping Puanı: 87,5
CHELBESA
Limon otu, Badem Draje, Yaban Mersini
Ülke: Etiyopya
Tür: Heirloom
İşleme Yöntemi: Dry Fermentation
Yükseklik: 2150-2200m
Cupping Puanı: 88
MONTEBLANCO (Experimental Cold Brew)
Kavun, Ananas, Muz
Ülke: Kolombiya
Tür: Purple Caturra
İşleme Yöntemi: Citrullus Washed
Yükseklik: 1450-1500m
Cupping Puanı: 87,5
KABYINIRO
Armut, Erik, Şeftali
Ülke: Ruanda
Tür: Red Bourbon
İşleme Yöntemi: Naturel
Yükseklik: 1700-1950m
Cupping Puanı: 85,75
LEVI DOMINGUEZ
Sarı elma, Üzüm, Karamel
Ülke: Peru
Tür: Catuai
İşleme Yöntemi: Washed
Yükseklik: 1850-2000m
Cupping Puanı: 86
SANTA MONICA
Liçi, Çarkıfelek, Gül
Ülke: Kolombiya
Tür: Castillo
İşleme Yöntemi: Castillo Washed Lychee
Yükseklik: 1800-2000m
Cupping Puanı: 88,5
GEISHA
Yasemin, Bodrum Mandalinası, Bergamot
Ülke: Kolombiya-Monteblanco
Tür: Geisha
İşleme Yöntemi: Washed
Yükseklik: 1700m
Cupping Puanı: 89,5
BANKO GOTITI
Kayısı, Mandalina, Bergamot
Ülke: Etiyopya
Tür: Kurume
İşleme Yöntemi: Naturel
Yükseklik: 1800-2300m
Cupping Puanı: 86,5
FINCA LA CRUZ
Balbadem, Portakal Çiçeği, Kadifemsi
Ülke: Honduras
Tür: SHG EP
İşleme Yöntemi: Honey Process
Yükseklik: 1600-1800m
Cupping Puanı: 85,5
KIANDU AA
Frenk Üzümü, Portakal, Lime
Ülke: Kenya
Tür: SL28-SL14
İşleme Yöntemi: Washed
Yükseklik: 1600-1800m Cupping Puanı: 87
STRAWBERRY JAM
Çilek Reçeli, Parfümsü, Ahududu
Ülke: Endonezya
Tür: Yellow Caturra, Line S ve Typica
İşleme Yöntemi: Experimental Honey, Double Ferment, Triple Yeast
Yükseklik: 1350-1400m
Cupping Puanı: 88,5